Gratis minicursus: Gezond eten

Elk jaar komt de vraag weer: ‘Wat zijn jouw goede voornemens voor het komende jaar?’  Hoe hard ik ook mijn best doe, de vraag is niet te vermijden. Het lijkt ook wel alsof die vraag altijd komt wanneer ik stilletjes geniet van een chocolaatje. En direct zeg ik dan: ‘Mijn goede voornemen voor 2015 is gezond eten’. Maar dit jaar meen ik het echt! Tijd voor verandering!

Gezond eten
Het lijkt een enorme trend om je levensstijl aan te passen, stiekem hebben die mensen natuurlijk wel gelijk. Het gaat erom dat we ons bewust worden van ons eetpatroon én van wat er in onze mond gaat.

De basiskennis over voedingswaarde en energiewaarde van voedsel blijft ongeacht de methodiek gelijk. Dus laten we beginnen bij de basis. Een mini-cursus waarbij je die kennis weer kunt opfrissen kun je hieronder downloaden. Je staat er niet alleen voor, we doen het met elkaar.

12357177_l

Met deze cursus kun je je geheugen weer opfrissen wat je vast helpt bij het aanpassen van je eetpatroon. Want dat een wortel gezonder is dan een chocolaatje; dat weten we allemaal. Maar als het op je netvlies gedrukt staat, dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan om het chocolaatje voor de wortel te kiezen.

Twee stappen om je doel te bereiken: Gezond eten
Eigenlijk zijn we maar twee stappen verwijderd van ons gezonde leven:

 • Stap 1: Download de minicursus Gezond eten en fris je geheugen op
 • Stap 2: Google naar lekkere recepten die passen bij jouw gezonde levensstijl.

Download minicursus gezond eten

Wedden dat dit lukt?

Volgend jaar zeg je vol trots dat je voornemen in 2015 werkelijkheid is geworden !  Dat kunnen we dan weer vieren met een oliebol… of wortel met humus…. of shoppen… Deal?
 

4 reacties op “Gratis minicursus: Gezond eten

  • Beste Maud,

   Bedankt voor je berichtje. We horen tegenwoordig veel over afvallen, superfoods en dergelijke en daarom leek het ons leuk om even terug te gaan naar de basis.

   Veel plezier met de cursus en op gezond 2015!

   Groeten,
   NTI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *