Tips voor mooie wenkbrauwen van Tom Sebastian

Tips voor mooie wenkbrauwen van Tom SebastianBeautytips van Tom Sebastian

Tom Sebastian, de vaste beautystylist van het NTI geeft tijdens zijn workshop allerlei beautytips. Deze week staan de wenkbrauwen centraal. Want geef nou toe, iedereen wil toch mooie wenkbrauwen? Maar hoe kan je er nou voor zorgen dat je mooie volle wenkbrauwen hebt. Volg de onderstaande stappen en zorg er voor dat ook jij dé perfecte wenkbrauwen krijgt.

De basis

Als je wil dat je wenkbrauwen goed uit komen, moet je zorgen dat de basis van je make-up goed zit. Zorg er daarom voor dat je foundation mooi en zorgvuldig aangebracht is. Begin met een dagcrème en breng daarna wat rouge aan op je appelwangentjes. Pas nadat je rouge goed aangebracht is ga je verder met een poeder foundation. Door het gebruik van een poeder foundation mengen deze kleuren goed met elkaar en creëer je een natuurlijke uitstraling.

De wenkbrauwen

Om een smalle wenkbrauw wat breder te maken kun je het beste een lichtblond potlood gebruiken. Begin bij de aanzet en werk zo je weg naar buiten. Uiteraard kun je je wenkbrauwen altijd wat langer maken. Met een klein borsteltje kun je vervolgens de lijnen een beetje vervagen. Hierdoor wordt je blik wat minders streng. Als je vervolgens een potlood gebruikt die dezelfde kleur heeft als je haar dan kun je de wenkbrauw verder inkleuren.

Let op: breng geen strakke lijnen aan maar schets een beetje met je potlood. Hierdoor komt je wenkbrauwen een stuk natuurlijker over.

Wil je je wenkbrauwen extra uit laten komen? Breng dan alleen wat mascara aan op de bovenste wimpers en laat de onderkant natuurlijk. Ook de perfecte lippen erbij? Bekijk dan de gehele video van Tom Sebastian met uitleg over mooie wenkbrauwen en lippen hieronder.

Wil je nog meer tips van Tom Sebastian krijgen? Neem dan een kijkje bij de opleidingen die Tom Sebastian geeft aan het NTI.

3 reacties op “Tips voor mooie wenkbrauwen van Tom Sebastian

  1. Pingback: 10 Party tips voor een stralende look - NTI

  2. Pingback: In 7 stappen Smokey eyes - NTI

  3. Pingback: Natuurlijke make-up voor de sophisticated look - NTI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *